Ultima Records
Management

Te gjitha dokumentat me vetem nje klikim!

  • Software per arkivimin dhe menaxhimin e dokumentave elektronike dhe fizike
  • Akses online i sigurt
  • Bazuar ne ligjin per arkivimin

2.5 ore ne dite
shpenzohen duke
kerkuar informacion

Mesatarisht nje
dokument kopjohet
19 here

10% e
dokumentacioneve
humbasin

Skano vetem nje here

Nuk nevojitet skanim individual per secilen faqe te dokumentit

Kerkim i shpejte

Te gjitha dokumentat do te jene te gatshme pa qene nevoja qe ju te kerkoni fizikisht per to. Gjithashtu, ne cdo moment, ju do te jeni ne djeni se ku ndodhen ato me saktesi

Gati per shperndarje

Kerkim i thjeshte dhe shperndarje e shpejte per dokumentat e nevojshem

Dokument i Ri

1. Skano

Skano me shume dokumenta ne te njejten kohe. Perdorim me efektiv i barkodeve

2. Kategorizo

Lokalizim dhe organizim me i thjeshte i dokumentave

3. Kerko

Kerkim i avancuar i dokumentave, ne cdo kohe dhe nga kudo!

4. Perdor

Shiko, Shkarko, Printo, Dergo

5. Arkivo

Arkive fizike dhe digjitale e sigurt dhe e organizuar

Dokument i Ri

1. Skano

Skano me shume dokumenta ne te njejten kohe. Perdorim me efektiv i barkodeve

2. Kategorizo

Lokalizim dhe organizim me i thjeshte i dokumentave

3. Kerko

Kerkim i avancuar i dokumentave, ne cdo kohe dhe nga kudo!

4. Perdor

Shiko, Shkarko, Printo, Dergo

5. Arkivo

Arkive fizike dhe digjitale e sigurt dhe e organizuar

Mundesi
pershtatje

Software-i eshte i pershtatur ne 4 gjuhe: Shqip, Maqedonisht, Anglisht edhe Serbisht. Gjithashtu, ka mundesi pershtatje ne varesi te kerkesave te klientit.

Ndaloni se grumbulluari
dokumenta te vjetruar

Me arkiven elektronike fshij te gjitha dokumentat e vjeteruara, por ruaj informacionin e vjeter.
Arkivim fizik dhe digjital.

Akses online i sigurt

I gjithe databazi si edhe cdo e dhene ne ULTIMA® Records Management System eshte bazuar ne web dhe gjithashtu mbrohen nga standartet me te larta per aksesin si edhe dhe ruajtjen e informacionit ne menyre elektronike.