Printera bardhë e zi

Zgjidhe printimi në bardhë e zi

Zyrat e vogla ose mjediset e sofistikuar të printimit, zgjidhje e përsosur nga Ricoh për printim në bardhë e zi.

.

Printera me ngjyra

Laser colour printer

Shpejtësi më e lartë dhe më pak shpenzime për printim professional

Më shumë

Printer multifunksionalë

Munësi pafund për një punë të kompletuar

 

Rekomanduar nga shumë kompani për performancë multifunksionale me ngjyra.

 

Më shumë