Multifunctional Printers

 • Placeholder
  55.000 ден

  Ricoh MP201spf

  Ricoh MP201spf – Fotokopje multifunksionale bardhë e zi, printer, skaner dhe faks

  Shpejtësia: 20 faqe në minutë

  Formati: A4

  Rezolucioni: 600dpi

  Kujtesa: 684MB

  Dupleks: Po

  ADF: Po

  Vëllimi mujor: 20 000 faqe

  Kapaciteti i tonerit: 7000 faqe

  Mundësi për lidhje me smart phone: Jo

 • 79.000 ден

  Ricoh MP2501SP

  Inovacion, fleksibilitet dhe cilësia e zbatuar në dizajn unik

   

   

  Speed: 30 pages per minute

  Shpejtësia: 30 faqe në minutë

  Format: A3

  Formati: A3

  Duplex: Automatic

  Dupleks: Automatik

  Touchscreen

  Ekran me prekje

 • 130.000 ден

  Ricoh MP2555SP

  Letër me cilësi të lartë, qasje të lehtë dhe karakteristika të reja

  Shpejtësia: 25 faqe në minutë

  Formati: A3

  Dupleks: Automatik

  Ekran me prekje

  Duplex: Automatic

 • 72.000 ден

  Ricoh MP305+ SPF

  Inovacion, fleksibilitet dhe cilësia e zbatuar në dizajn unik

   

  Shpejtësia: 30 faqe në minutë

  Formati: A3

  Dupleks: Automatik

  Ekran me prekje

 • 260.000 ден

  Ricoh MP4055SP

  Pajisje multifunksionale printuese me cilësi të lartë, bardhë e zi, A3 me marrës automatik të dokumentit.

   

  Shpejtësia: 49 faqe në minutë

  Formati: A3

  Dupleks: Automatik

  Ekran me prekje

 • 155.000 ден

  Ricoh MPC2004SP

  Shpejtësi më e lartë dhe më pak shpenzime për printim professional

  Shpejtësia: 20 faqe në muaj

  Formati A4

  Dupleks: Automatik

  Ekran me prekje

 • 139.000 ден

  Ricoh MPC2011

  Ricoh MPC2011 – Fotokopje me ngjyra, printer, skaner

  Shpejtësia: 20 faqe në minutë

  Formati: SR A3

  Rezolucioni: 1200x1200dpi

  Kujtesa: 1.5GB

  Dupleks: Po

  Vëllimi mujor: 80 000 faqe

  Kapaciteti i tonerit: 15 000/9500 faqe

  Mundësi printimi nga smart phone: Jo

 • 90.000 ден

  Ricoh MPC307spf

  Printer i fuqishëm A4 multifunksional me ngjyra. I shpejtë, intuitiv dhe i lehtë për tu përdorim.

  Shpejtësia: 30 faqe në minutë

  Formati: A4

  Dupleks: automatik

  Panel Operimi Smart

 • 9.000 ден

  Ricoh SP220SNW

  Ricoh SP 220SNw – Fotokopje multifunksionale, printer, skaner dhe faks. Kombinimi i produktivitetit dhe fleksibilitetit

   

  Shpejtësia: 23 faqe në minutë

  Formati: A4

  Dupleks: manual

  Wi-Fi: po

 • 16.000 ден

  Ricoh SP325SFNW

  Ricoh SP 325SFNw – Printer racional, skaner, fotokopje dhe faks. Makinë efikase shumëfunksionale me perfomancë të larta.

  Shpejtësia: 28 faqe në minutë

  Formati: A4

  Dupleks: Automatik

  Wi-Fi: po

 • 31.000 ден

  Ricoh SP3610SF

  Ricoh SP3610SF- Multifunction Black & White photocopier, printer, scanner and fax

   

  Shpejtësia: 30 faqe në minutë

  Formati: A4

  Rezolucioni: 1200x1200dpi

  Kujtesa: 512MB

  Dupleks: Po

  Kapak Automatik për marrjen e letrës: Po

  Vëllimi mujor: 50 000 faqe

  Kapaciteti i tonerit: 6,000 faqe

  Mundësi printimi nga smart phone: Po

   

 • 19.000 ден

  Ricoh SPC250 SF

  Printer me multifunksional me ngjyra me mundësi për printim në dupleks dhe lidhje wi-fi. Mundësi për lidhje me tablet dhe smart phone.

  Shpejtësia: 20 faqe në minutë

  Formati: A4

  Dupleks: Automatik

  Wi-Fi: po

  Panel Operimi Smart

   

 • 36.000 ден

  Ricoh SPC252sf

  Безжичен мултифункциски принтер за секоја компанија. Комбинација на високо квалитетна копија во боја, дуплекс печатење и ниски трошоци за одружување

   

  Брзина: 20 страни во минута

  Формат: A4

  Дуплекс: Автоматски

  WiFi: Да