Color Printers

 • 155.000 ден

  Ricoh MPC2004SP

  Shpejtësi më e lartë dhe më pak shpenzime për printim professional

  Shpejtësia: 20 faqe në muaj

  Formati A4

  Dupleks: Automatik

  Ekran me prekje

 • 139.000 ден

  Ricoh MPC2011

  Ricoh MPC2011 – Fotokopje me ngjyra, printer, skaner

  Shpejtësia: 20 faqe në minutë

  Formati: SR A3

  Rezolucioni: 1200x1200dpi

  Kujtesa: 1.5GB

  Dupleks: Po

  Vëllimi mujor: 80 000 faqe

  Kapaciteti i tonerit: 15 000/9500 faqe

  Mundësi printimi nga smart phone: Jo

 • 90.000 ден

  Ricoh MPC307spf

  Printer i fuqishëm A4 multifunksional me ngjyra. I shpejtë, intuitiv dhe i lehtë për tu përdorim.

  Shpejtësia: 30 faqe në minutë

  Formati: A4

  Dupleks: automatik

  Panel Operimi Smart

 • 19.000 ден

  Ricoh SPC250 SF

  Printer me multifunksional me ngjyra me mundësi për printim në dupleks dhe lidhje wi-fi. Mundësi për lidhje me tablet dhe smart phone.

  Shpejtësia: 20 faqe në minutë

  Formati: A4

  Dupleks: Automatik

  Wi-Fi: po

  Panel Operimi Smart

   

 • 12.000 ден

  Ricoh SPC250dn

  Dizenjuar për të përmbushur nevojat e kompanive të vogla dhe mikro. Është në gjendje të printojë 20 faqe me ngjyra ose bardhë e zi për minutë, printim automatik dyfishtë dhe lidhje wireless

   

  Shpejtësia: 20 faqe në minutë

  Formati: A4

  Dupleks: automatik

  Wi-Fi: po

 • 19.000 ден

  Ricoh SPC252dn

  Printer me multifunksional me ngjyra me mundësi për printim në dupleks dhe lidhje wi-fi. Mundësi për lidhje me tablet dhe smart phone.

  Shpejtësia: 20 faqe në minutë

  Formati: A4

  Dupleks: Automatik

  Wi-Fi: po

  Panel Operimi Smart