Black and White

 • Placeholder
  55.000 ден

  Ricoh MP201spf

  Ricoh MP201spf – Fotokopje multifunksionale bardhë e zi, printer, skaner dhe faks

  Shpejtësia: 20 faqe në minutë

  Formati: A4

  Rezolucioni: 600dpi

  Kujtesa: 684MB

  Dupleks: Po

  ADF: Po

  Vëllimi mujor: 20 000 faqe

  Kapaciteti i tonerit: 7000 faqe

  Mundësi për lidhje me smart phone: Jo

 • 79.000 ден

  Ricoh MP2501SP

  Inovacion, fleksibilitet dhe cilësia e zbatuar në dizajn unik

   

   

  Speed: 30 pages per minute

  Shpejtësia: 30 faqe në minutë

  Format: A3

  Formati: A3

  Duplex: Automatic

  Dupleks: Automatik

  Touchscreen

  Ekran me prekje

 • 130.000 ден

  Ricoh MP2555SP

  Letër me cilësi të lartë, qasje të lehtë dhe karakteristika të reja

  Shpejtësia: 25 faqe në minutë

  Formati: A3

  Dupleks: Automatik

  Ekran me prekje

  Duplex: Automatic

 • 72.000 ден

  Ricoh MP305+ SPF

  Inovacion, fleksibilitet dhe cilësia e zbatuar në dizajn unik

   

  Shpejtësia: 30 faqe në minutë

  Formati: A3

  Dupleks: Automatik

  Ekran me prekje

 • 260.000 ден

  Ricoh MP4055SP

  Pajisje multifunksionale printuese me cilësi të lartë, bardhë e zi, A3 me marrës automatik të dokumentit.

   

  Shpejtësia: 49 faqe në minutë

  Formati: A3

  Dupleks: Automatik

  Ekran me prekje

 • 6.200 ден

  Ricoh SP220NW

  Ricoh SP 220Nw është një printer standard me aftësi për lidhje wireless. Kjo ju jep fleksibilitet dhe produktivitet më të madh në punën tuaj.

   

  Shpejtësia: 23 faqe në minutë

  Formati: A4

  Dupleks: manual

  Wi-Fi: po

 • 9.000 ден

  Ricoh SP220SNW

  Ricoh SP 220SNw – Fotokopje multifunksionale, printer, skaner dhe faks. Kombinimi i produktivitetit dhe fleksibilitetit

   

  Shpejtësia: 23 faqe në minutë

  Formati: A4

  Dupleks: manual

  Wi-Fi: po

 • 9.000 ден

  Ricoh SP325dnw

  Printer kompakt dhe profesional A4 me printer të zezë dhe të bardhë për printim të thjeshtë

  Shpejtësia: 28 faqe në minutë

   

  Dupleks: automatik

  Formati: A4

  Wi-Fi: Po

 • 16.000 ден

  Ricoh SP325SFNW

  Ricoh SP 325SFNw – Printer racional, skaner, fotokopje dhe faks. Makinë efikase shumëfunksionale me perfomancë të larta.

  Shpejtësia: 28 faqe në minutë

  Formati: A4

  Dupleks: Automatik

  Wi-Fi: po

 • 31.000 ден

  Ricoh SP3610SF

  Ricoh SP3610SF- Multifunction Black & White photocopier, printer, scanner and fax

   

  Shpejtësia: 30 faqe në minutë

  Formati: A4

  Rezolucioni: 1200x1200dpi

  Kujtesa: 512MB

  Dupleks: Po

  Kapak Automatik për marrjen e letrës: Po

  Vëllimi mujor: 50 000 faqe

  Kapaciteti i tonerit: 6,000 faqe

  Mundësi printimi nga smart phone: Po

   

 • 25.000 ден

  Ricoh SP4510DN – Printer LED bardhë e zi

  Shpejtësia: 40 faqe në minutë

  Formati: A4

  Rezolucioni: 1200x1200dpi

  Kujtesa: 512MB

  Dupleks: Po

  Vëllimi mujor: 150 000 faqe

  Kapaciteti i tonerit: 12,000 faqe

  Mundësi printimi nga smart phone: Po

 • 42.000 ден

  Ricoh SP4520dn

  I përshtatshëm për komapni të vogla dhe të mesme. Me përmasa të vogla, perfomancë të latrë dhe shpejtësi të madhe të shtypjes

  Shpejtësia: 40 faqe në minutë

  Formati: A4

  Dupleks: automatik

  Ekran me prekje