Zgjidhje për menaxhimin e dokumenteve

Një zgjidhje për- ruajtjen e energjisë elektrike, reduktimin e shpenzimeve, uljen e emetimit të CO2

Koha kur printeri apo fotokopja ishte gjithçka, ka ikur prej kohësh. Sot, e fshehta është në informacionin mobil. Optimizoni proceset dhe teknologjitë tuaja, në mënyrë që punonjësit thjesht të jenë në gjendje të krijojnë, të ruajnë dhe të përdorin të gjithë informacionin në mënyrë më efikase.

Për tre vjet DUNA ka ofruar sistemet më të besueshme për të siguruar biznesin tuaj dhe sot ju ofron një mundësi për të pasur një zgjidhje të plotë për menaxhimin e rutinës së përditshme të punës me të dhënat e shkruara dhe kontrollin mbi dokumentet e printimit. Sistemi është përcaktuar për të ofruar shërbime të nivelit të lartë, ekspertizë të çertifikuar, me cilësi të lartë, e cila do të përshtatet shumë mirë në punën tuaj të përditshme dhe do të ketë një vlerë shtesë për biznesin tuaj.

MPS/MDS

Me anë të një marrëveshje ju merrni shërbim skanimi dhe shërbim printimi në kompaninë tuaj, ne ju vendosim në dispozicion makina të përshtatshme multifunksionale sipas rezultatit dhe një softuer me cilësi të lartë i cili është ndërtuar në konceptin  e mundësisë të menaxhoni ciklin jetësor të një dokumenti, nga krijimi i tij, shtypja, përdorimi i tij dhe ruajtja e tij – fizikisht dhe në fomrë dixhitale, kërkimimin e dokumentit e deri në shkatërrimin e kontrolluar

Duna është e përqëndruar në arritjen e rezultateve të matshme dhe të vlefshme kur përdoren shërbimet tona për menaxhimin e printimit:

  • Konsumi i reduktuar i energjisë elektrike
  • Reduced emission of CO2
  • Reduktimi i emetimit të CO2
  • Reduced expenditures
  • Shpenzime të reduktuara