LED

Panelët tanë LED, të prodhuara me teknologjinë SMD 3535  dhe me distancë të LED pikave prej 5.25mm Pixel Pitch, janë të qëndrueshme si për përdorim në ambijent të jashtëm ashtu edhe të brendshëm. Qëndrueshmëri në temperaturë  prej -30 deri 60 gradë celcius me përdorim deri 72 orë. Kompakte dhe të lehtë për montim dhe mund të kombinohen në bazë të madhësisë së kërkuar. Mund të përdoren për ngjarje në ambient të hapur dhe të mbyllur, dhe janë të përshtatshme për reklamim të parullave.

 

Kabinet kanë madhësi prej 500x500mm me rezolucion prej 95×95 pika, të krijuara prej kornizave të aluminit me peshë 8.5kg. Mund të shihet qartë prejt 5 deri 50 metra distancë  dhe deri 140 gradë horizontalisht dhe vertikalisht në relacion me panelin. Kanë rezatim të vogël të dritës,

dhe përdorin transparencë  të lartë që mundëson stabilitet në kushte të vështira atmosferike si dhe errëra të forta.