iPhone X

Njihuni me të ardhmen

iPhone 8

Gjenerate e re e iPhone

MacBook

I lehtë. Vite para.

Qëllimi me MacBook ishte që të bënte të pamundurën: një përvojë e plotë inxhinierike me një notebook më të hollë dhe më të lehtë të Mac. Ai është kompakt – është më i fuqishm se kurrë.

MacBook Air

Bëni gjëra të mëdha. Gjithë ditën.

MacBook Air zgjat deri në 12 orë mbas çdo karrikimi. Pra, nga kafja e mëngjesit deri në mbrëmje, mund të punoni pa ndërprerje. Kur është koha për të pushuar dhe relaksuar, mund të arrish deri në 12 orë shikim në iTunes. Dhe me deri në 30 ditë kohë të gatishmërisë, mund të largoheni për javë dhe të vini të nisni aty ku e keni lënë.

MacBook Pro

Një prekje prej gjeniu.

Është i hollë si brisk, i lehtë si pendë, madje edhe më i shpejtë Ai ka buton me prekje – një shirit xhami të aktivizuar Multi-Touch në tastierë për akses të menjëhershëm në opsionet që ju nevojten dhe kur të dëshironi. MacBook Pro është ndërtuar mbi ide inovatore. Edhe është gati për ty.

iMac

Vizioni është më i ndriçuar se kurrë.

Një përvojë në desktopin tuaj që ju tërheq dhe ju mban atje. Kjo është ideja para iMac-it të sotëm. Dhe tani kjo ide është më e fuqishme se kurrë. IMac i ri është i mbushur me procesorë të rinj, teknologjinë grafike më të fundit, sistem ruajtje inovativ dhe lidhje më të lartë me bandwidth. Dhe të gjitha vijnë në jetë në ekranin më të ndritshëm dhe më të gjallë të Retina-s që iMac ka patur ndonjëherë më parë. Kështu që ju do të merrni një përvojë edhe më të madhe – dhe një mënyrë të re për të marrë gjithçka.

iPad

Vetëm argëtim

Mësoni, luani, lundroni, krijoni. iPad ju jep ekranin, performancën dhe aplikacionet e pabesueshme për të bërë atë që doni të bëni. Kudo. Lehtë. Magjishëm.

iPad Pro

Çdo gjë që mund të bëni, mund të bëni më mirë.

Nuk ka rëndësi detyra, iPad Pro i ri është në lartësinë e duhur. Ai ofron fuqi më të madhe se shumica e laptopëve PC, por është shumë i thjeshtë për t’u përdorur. Retina e ridizajnuar është aq mahnitëse sa edhe kur e prekni. Dhe të gjitha vijnë së bashku me iOS, sistemi operativ më i avancuar mobil në botë. iPad Pro. Çdo gjë që dëshiron që teknologjia moderne të jetë. Tani edhe më mirë.