ULTIMA

ULTIMA® Softuer i fuqishëm për kompani të fuqishme. Zgjidhje të integruara softuerike të dizajnuara për t’iu përgjigjur nevojave të çdo kompanie.

Më shumë

ULTIMA

ULTIMA® Softuer i fuqishëm për kompani të fuqishme. Zgjidhje të integruara softuerike të dizajnuara për t’iu përgjigjur nevojave të çdo kompanie.

Më shumë

GARMIN

Nëse jeni një atlet profesionist ose thjesht kërkues i emocioneve, produktet GARMIN janë krijuar për të gjetur maksimumin tuaj në aktivitetet tuaja fizike të preferuara. Pajisjet me dizajn ergonomik, funksione të patëmetë, të prodhuara për të qenë kudo me ju si një mbështetje e pasioneve tuaja sportive, por edhe si një pjesë e domosdoshme e stilit tuaj aventuresk.

Ricoh

Produktet e Ricoh janë krijuar për t’u përdorur lehtësisht, por me funksionalitete të fuqishme. Gama e gjerë e mundësive, e performancave dhe dizenjove i bën pajisjet multifunksionale Ricoh të përdorshme kudo që ju nevojiten. Një pajisje Ricoh mund të jetë pjesë e përsosur e këndit tuaj kreativ në shtëpinë tuaj, por gjithashtu është një pjesë e domosdoshme e zyrës suaj.

Duna Events

DUNA është mbështetja juaj për planifikimin dhe realizimin e eventeve private dhe publike, në ambiente të brendshëm dhe të jashtëm. Për shkak se cilësia është e rëndësishme për ne, ne ofrojmë pajisje nga markat e provuara globale. Avantazhi i një evenimenti të organizuar nga DUNA është mundësia për të zgjedhur: pajisje konferencash dhe pajisje për interpretim të njëkohshëm, pajisje audio dhe paraqitje vizuale, ndriçim dhe sistem zëri, transmetim të drejtpërdrejtë, si edhe drejtim audio dhe video. Përveç përkrahjes teknike keni mundësi për marrjen me qira të ambienteve për ngjarjet bashkëpunuese; forma dhe dimensione të ndryshme të çadrave nga marka Tentnology, shërbimet logjistike, furnizimi me ushqim. Eventi juaj mund të jetë dinamik, i shumëngjyrshëm dhe i gjallë, mund të jetë i paharruar me: efektet e ndriçimit, makinat e mjegullës, dëbora artificiale, konfetiat.

Më shumë